Newkraine: відбудова України у змінній Європі

24-25 листопада 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри соціальної роботи брали участь у міжнародній конференції «Newkraine: відбудова України у змінній Європі», що була організована Економічно-Соціологічним факультетом Лодзького Університету у партнерстві з Національним Університетом «Чернігівська Політехніка».

У дводенній міжнародній конференції про майбутнє України взяло участь майже 600 осіб з Польщі, України, Великої Британії та Канади. Метою конференції було створення простору для зустрічі і дискусії практиків та науковців на тему економічно-соціальних викликів, які несе за собою війна в Україні, потреби післявоєнної відбудови і включення України у структури Європейського Союзу.

Кафедра соціальної роботи НУ «Чернігівська політехніка» виступила організатором дискусійної панелі «Соціальне підприємництво як інструмент вирішення соціальних питань суспільства в умовах післявоєнної відбудови України», модератором якого була Ревко Альона, д.е.н., професор кафедри соціальної роботи. Виступали з доповідями доценти кафедри соціальної роботи Нагорна Н. С., Максьом К. В., Децюк Т. М. та завідувач кафедри Коленіченко Т. І.

Щиро дякуємо факультету економіки та соціології Лодзького університету за можливість участі у даній конференції!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *