Засідання Галузевої секції «Соціальні технології, туризм, оздоровлення та рекреації» Ради роботодавців

10 квітня 2024 року відбулося засідання Галузевої секції «Соціальні технології, туризм, оздоровлення та рекреації» Ради роботодавців Національного університету «Чернігівська політехніка».

На першому засіданні було прийнято рішення про створення Галузевої секції «Соціальні технології, туризм, оздоровлення та рекреації» Ради роботодавців Національного університету «Чернігівська політехніка», обговорено актуальність роботи та обрано голову Галузевої секції – Струка Артема Володимировича та секретаря – Кислу Оксану Вікторівну.

Участь в засіданні взяли стейкхолдери-роботодавці, гаранти освітніх програм, завідувачі кафедр, та здобувачі вищої освіти.
Стейкхолдери мали змогу в своїх виступах обгрунтувати актуальність діяльності даної ради та надати свої практичні рекомендації з покращення освітньо-професійної програми.
Говорили про загальні тенденції розвитку спеціальностей за профілем практичної діяльності членів Галузевої секції «Соціальні технології, туризм, оздоровлення та рекреації»для подальшого розвитку профільних освітніх програм, напрацювання взаємодії між усіма ключовими стейкхолдерами освітнього процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *