Відповідно до положення про опитування стейкхолдерів щодо якості освіти і освітньої діяльності стейкхолдери за допомогою системи онлайн-опитування на сайті НУ «Чернігівська політехніка» мають змогу в будь-який зручний для них час надати зворотній зв’язок щодо якості та вдосконалення освітніх програм і освітнього процесу. Крім того, постійно проводиться наше внутрішнє (кафедральне) опитування стейкхолдерів (https://swdep.stu.cn.ua/2016/11/15/our-community/)

З роботодавцями, що залучені до роботи над ОП «Соціальна робота», проводяться фокус-групи, де обговорюються пропозиції щодо вдосконалення освітньо-професійних програм.

Крім того, в університеті створено раду роботодавців основною метою діяльності якої, є підвищення якості вищої освіти через формування ефективної співпраці між університетом та роботодавцями з питань практичної підготовки здобувачів вищої освіти, дуального навчання, працевлаштування та розвитку кар’єри.

Додатково, роботодавці під час головування в комісіях з захисту кваліфікаційних робіт, проведення практик, рецензування робіт здобувачів також мають можливість оцінити якість підготовки фахівців та, у разі потреби, надати пропозиції щодо удосконалення освітнього процесу.

Зі здобувачами вищої освіти і студентським самоврядуванням періодично проводяться розширені засідання кафедри, де обговорюються актуальні питання і вирішуються проблемні ситуації (якщо такі є).

В розділі “Новини” завжди можна знайти інформацію про останні заходи, які стосуються роботи зі стейкхолдерами.